جيبلكم طريقة عمل كيكة النسكافيه البسيطة الى مبتدخلش الفرن ولا بتيجى جمب النار ♥
جايبلكم طريقة عملها بكميات صغيرة لتجريبها اولآ
بس لو حبيتـى تعمليها كبيرة عشان تكفى العيلة كلها
يبقى ضــاعفى المكونــآتالمكونــــــآت : (كعينة صغيرة , لو حابه كمية تكفى العيلة ضعفى المكونات )
بسكويت سادة (ميرى او اولكار ) او اى ان كان
نص علبة قشطة او كريمة (ممكن تستخدمى القشطة العادية الى بتجمعيها من الحليب )
مكعب جبنة كيـرى واحد
ملعقة ونص كبيرة لبن بودرة
ملعقة كبيرة سكر
نص معلقة كبيرة نسكافـيه
نص باكيت دريم ويب (الكريم شانتيه ) .. يعادل معلقتين كبار كريم شانتيه
3 معالق كبار مايه عاديةهنعمل فى وعاء صغير طبعا لآننا عاملين بكمية صغيرة
وهحط الكريمة او القشطة وعليها مكعب الجبنة
وعليها هنحط الكريم شانتيه ومعلقة ونص لبن بودرة
ونص معلقة نسكافيه جاف عادى .. ومعاه معلقة السكر الكبيرة
وبضربهم بمضرب الخفق لحد مااااااايكونو بالشكل دا
ونحطها شوية فى الفريزر عشان تجمد شوية
___________________________________
نروح على جنب ونعمل مشروب نسكافيه دافى مش سخن
دااااااااااااااااااااااافى بس
ونجيب البسكويت السادة العااادى
ونغطس بسكوته بسكوته فى مشروب النسكافيه ونرصهــا فى الوعاء
لحد ما نعمل صفين فوق بعض من البسكويت المتغطس كدااا زى الصوورة
ونطلع الكريمة الى عملناها وحطيناها فى الفريزر
وناخد نصها ونحطوو فوق البسكوووت ونرصو كويس بحيث يغطى البسكويت كلووو
ونرجع تانى نعمل صفين بسكويت متغطس فووق بعض
ونحط نص الكريمة البااااقى من فوووق الصفين التانين بتوع البسكووويت
ونجيب شوية نسكافيه ناشف عادى نزين بيه فوق اخر طبقة
ونحطها فى التلاجة مش اقل من ساعتين او 3 ساعات عشان تبقى كويسة وجامدة ونقدر ناكلها
واقطعها وهتكوون بالشكل دا بس الصوورة مش واضحة وبالهنا والشـــفـــا ♥
ودى صووورة لكمية كبيرة لما ضاعفت المكوونــــــــــآت
إقرإي مواضيع أخرى عن الطبخ
Put the internet to work for you.
Recommended for you |
0 تعليقات:
إرسال تعليق