المقادير:
1 كوب سكر – 3/4 كوب زيت (لازم زيت) – فانيليا
2ونص كوب دقيق – بيضة – معلقة كبيرة بيكنج باودر
مربى فراولة للحشو
الطريقة
نخلط السكر والزيت والبيضة والفانيليا كويس
ننخل الدقيق والبيكنج باودر
ونعجنها بس مش كتير
ناخد تلتين العجينة ونفردها في الصينية كويس
نحط المربى ونوزعوا على الوش
نجيب باقي العجينة ونبرشها على الوش..
نحطها في فرن حامي تلت ساعة لحد ما تستوي
نقطعها وهي لسة سخنة ..
ونحطها في علبة
ودا طبق للقمرات اللي حينوروا الموضوع
إقرإي مواضيع أخرى عن الطبخ
Put the internet to work for you.
Recommended for you |
0 تعليقات:
إرسال تعليق