المقادير
3 حبة بطاطس كبيرة
بصلة متوسطة الحجم
ملح+فلفل أسود+بهارات+ كسبرة ناشفة+كمون
لحم مفروم معصج مسبقا
الطريقة
أرجو الأنتباه للملحوظات … المكتوبة باللون الموف
تسلق البطاطس جيدا وتهرس .. تضاف جميع التوابل للبصل .. ونضعها على البطاطس
ونتركها تبرد
بعد أن تبرد
هاتى قطع صغيرة من البطاطس فى يدك هكذا وأعملى بها حفرة
وضعى اللحم المفروم العصاج .. عادى مثلج شوية هيفك ماتأخذوش فى بالكم
هذه الأشياء أنا اجهزها دائما مسبقا
وأقفلى عليها جيدا
وضعيها فى البيض
وفى البقسماط
لنجاح كفتة البطاطس لازم تضعيها فى الفريزر ساعة بعد تصبيعها
اذا لم تفعلى هذه الخطوة ستفك منكِ وهتنزل فرافيت
أقليها فى زيت غزير
وبألف هنا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن نصائح لك و لعائلتك
Put the internet to work for you.
0 تعليقات:
إرسال تعليق