طريقة عمل التشيز كيك
مقادير الكيك الأسفنجى :
5 بيضات
كوب وربع سكر
كوب وربع دقيق
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
فانيليا
يضرب البيض جيدا , حتى يهش ويرتفع قوامه جدا , مع أضافة الفانيليا , ونضيف السكر بالتدريج , وبعد ذلك الدقيق على دفعات مع اضافة البيكنج بودر
وتدخل الفرن من 25 : 30 دقيقة
وبعد ماتخرج نتركها تبرد تماما , وتقطع نصفين
أنا الحقيقة أخذت نصف واحد فقط
والثانى وضعته فى الفريزر , وهستعمله مرة ثانيه
5 بيضات
كوب وربع سكر
كوب وربع دقيق
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
فانيليا
يضرب البيض جيدا , حتى يهش ويرتفع قوامه جدا , مع أضافة الفانيليا , ونضيف السكر بالتدريج , وبعد ذلك الدقيق على دفعات مع اضافة البيكنج بودر
وتدخل الفرن من 25 : 30 دقيقة
وبعد ماتخرج نتركها تبرد تماما , وتقطع نصفين
أنا الحقيقة أخذت نصف واحد فقط
والثانى وضعته فى الفريزر , وهستعمله مرة ثانيه
نأتى بقالب يفتح
ونضع الكيك
ونضع عليه الكريمة
ونضع الكيك
ونضع عليه الكريمة
مقادير الكريمة :
ثمن زبدة صفراء
بيضة
فانيليا
كوب ونصف سكر
6 مكعبات جبن كيرى
تضرب المكونات مع بعض , وتقسم نصفين :
نصف أبيض
والنصف الأخر نضع عليه كاكاو لتصبح كريمة شيكولاته
ثمن زبدة صفراء
بيضة
فانيليا
كوب ونصف سكر
6 مكعبات جبن كيرى
تضرب المكونات مع بعض , وتقسم نصفين :
نصف أبيض
والنصف الأخر نضع عليه كاكاو لتصبح كريمة شيكولاته
نساوى الكريمة البيضاء
ونضع شرائح الموز
ونضع كريمة الشيكولاته
ونساويها كويس
ونأتى بشيكولاته خام
ونبشر منها قليلا
على وجه كريمة الشيكولاته
ونعمل روزتات بالكريمة البيضاء
ونسيح شيكولاته خام على حمام مائى
وبقمع صغير
نضعها على الوجه بطريقة عشوائية
وبألف هنا
عيد سعيد
كل سنة وأنتم طيبين
صحتين وهنا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن نصائح لك و لعائلتك
Put the internet to work for you.
0 تعليقات:
إرسال تعليق