في ناس كثير تهتم بس بطريقة تقديم الفراخ ونوع البهارات اللى تحطها علشان تروح ريحة زفرة الفراخ وتنسى ان طريقة الغسل هي الاساس في الطبخة
اولا دى الفرخة قبل التنظيف لسة خارجة من الكيس مباشرة
وهنا نضع عليها ( ملح خشن + قليل دقيق ) وتكون مبلولة شوية
والان نبدا بالتدليك المبرح فرك فرك فرك حتى نتاكد ان كل القشور والزفرة من على سطح الفراخ راحت
نغسلها بالماء حتى تروح كل الاوساخ
وننظفها من الداخل من ناحية الصدر جيدا
و ناخذها وننقعها في ماء وقليل خل مدة 5 دقائق
حتى تشيل كل الزفرة من الداخل والخارج
ناخذ الدجاجة ونشيل الزوائد الغير مرغوب فيها
وهي من جهة الذيل
ومن ناحية الرقبة وروس الاجنحة
والان جاهزة لطبخ وباي طريقة
بدون زفرة وقمة النظافة
تعرفي على أفكار و إبتكارات أخرى لتحسني بيتك
Put the internet to work for you.
0 تعليقات:
إرسال تعليق